NIEUW: POWDER BROWS

Powderbrows is de nieuwste trend onder de permanente make-up, ook wel de ombre brows genoemd. Ombre houdt in dat het van licht naar donkerder gaat: de aanzet/begin van de wenkbrauw is lichter dan het achterste gedeelte van de wenkbrauw, wat zorgt ervoor dat het er heel natuurlijk uitziet. Je hoeft op deze manier dus niet meer elke dag je wenkbrauwen bij te kleuren en je staat op met fleeky wenkbrauwen!

De voordelen van Powder Brows

  • Geschikt voor elk huidtype
  • Deze techniek zorgt voor een natuurlijk resultaat
  • Opstaan met mooie wenkbrauwen zonder dat je ze hoeft bij te tekenen
  • Gaat gemiddeld 1 tot 2 jaar mee voordat er een touch up nodig is
  • Het is zeer goed als camouflage voor kale plekjes en littekens tussen de wenkbrauw

Hoe verloopt een behandeling?
Je wordt ontvangen op het afgesproken tijdstip, gaan we samen jouw persoonlijke wensen doorspreken en krijg je gericht deskundig advies. Vervolgens wordt er gestart met de ‘browmapping’ en wordt er met speciale instrumenten gemeten om vervolgens de wenkbrauw er op te tekenen hoe die uiteindelijk zal worden. Hier wordt ruim de tijd voor genomen en hierbij kijken we samen of je nog aanpassingen wilt hebben. Pas als jij helemaal tevreden bent met de vorm en kleur gaan we aan de echte behandeling beginnen. De behandeling duurt gemiddeld 3 uur, maar kan in sommige gevallen ook uitlopen, dus houd hier rekening mee in je dagplanning! Na 5 tot 8 weken kom je terug voor een eenmalige touch-up voor het mooiste en duurzamste eindresultaat.

Is een touch-up noodzakelijk?

Ja, zonder deze touch-up na 5 tot 8 weken zullen de powderbrows max. 3 maanden zichtbaar zijn. En na deze touch-up dus veel langer!

Is deze behandeling geschikt voor iedereen?

Powderbrows kunnen niet toegepast worden bij zwangere vrouwen, hepatitis- of diabetespatiënten, patiënten die hart- en vaatziekten hebben en personen die bloedverdunners innemen. Het beste is om je eigen huisarts om advies te vragen. Tussen het gebruik van Roaccutane en het toepassen van Powder Brows zal vier weken moeten zitten.

Powderbrows incl 1 touch-up na 5 tot 8 weken
All-in prijs: €315,- 
AFSPRAAK MAKEN

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 – 17.30 uur
Woensdag: 10.00 – 20.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 10.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur
Zondag: gesloten

AFSPRAAK MAKEN